ponedeljek, 27. oktober 2014

Sejem v Komendi

To jesen smo se že tretje leto zapored udeležili tudi jesenskega sejma v Komendi. Tokrat tridnevni sejem, je potekal od 3. do 5. oktobra na hipodromu v Mostah pri Komendi.

Od rastlinjakov smo razstavili hobi rastlinjak dimenzij 4 m x 5 m. Rastlinjak je bil za en meter skrajšan od našega letos najbolj prodajanega hobi rastlinjaka, zaradi oblike razstavnega prostora. Obiskovalci pa so lahko videli vse lastnosti in prednosti našega rastlinjaka v primerjavi s prisotno konkurenco. Pozitivni odzivi na in po sejmu nam potrjujejo kakovost naših rastlinjakov. Tudi odzivi uporabnikov, ki so že v prejšnjih letih kupili naš rastlinjak so v veliki meri pozitivni. Poleg pohval se na sejmu vedno izmenjajo tudi mnenja in izkušnje uporabnikov ter pridobijo koristne informacije za nadaljnje delo in razvoj izdelkov. Vsakega odziva smo bili zelo veseli.

Uspešno smo predstavili tudi segment skladiščnih objektov za kmetijstvo, od večjega agrotunela z dvojnim stebrom, razpona 10 m do manjšega 6 m širokega skladišča za sekance z enojnim stebrom. Zanimanje za tovrstne objekte se vsako leto povečuje, saj so cenovno ugodni, hitro dobavljeni in zmontirani, omogočajo prestavitev in ne potrebujejo gradbenega dovoljenja.

Na sejmu bomo prisotni ponovno v spomladanskem času in tudi takrat boste lahko izkoristili ugoden sejemski popust na naše objekte.

Ni komentarjev:

Objavite komentar